Dra. Encarnación Rodríguez Higueras

Directora

Dra. Encarnación Rodríguez Higueras

Professora adjunta doctora de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona). Subdirectora del Departament d’Infermeria. Coordinadora docent de simulació del Grau en Infermeria. Membre investigador del grup de Recerca Emergent en Educació en Salut UIC Barcelona (2017 SGR 141). Coordinadora del grup de Recerca Infermera en Simulació a Catalunya i Andorra (GRISCA). Investigadora en diferents estudis relacionats amb l’adquisició de competències, simulació clínica, educació interprofessional (IPE) i seguretat clínica. Directora de tesis doctoral i treballs finals de màster relacionats amb els temes mencionats.

Dra. Pilar Fuster Linares

Directora

Dra. Pilar Fuster Linares

Infermera. Doctora en Infermeria. Professora contractada doctora a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona). Coordinadora del Treball de Fi de Grau del Grau en Infermeria. Membre investigador del grup de Recerca Emergent en Educació en Salut UIC Barcelona (2017 SGR 141). Investigadora en diferents estudis relacionats amb la seguretat del pacient i simulació clínica. Directora de tesis doctorals sobre seguretat clínica, enfocada al pacient crític, i els alumnes d’Infermeria sobre la gestió segura de fàrmacs.

Dra. Mireia Llauradó Serra

Directora

Dra. Mireia Llauradó Serra

Doctora en Infermeria. Professora adjunta de la Universitat Internacional de Catalunya. Subdirectora del Departament d’Infermeria. Coordinadora docent de la simulació del Grau en Infermeria. Membre investigador del grup de Recerca Emergent en Educació en Salut UIC Barcelona (2017 SGR 141). Vocal del grup de Recerca Infermera en Simulació a Catalunya i Andorra (GRISCA).

Membres

 

Cristina Alfonso Arias

Dr Jordi Castillo García

Dr Albert Gallart Fernández-Puebla

Blanca Goñi Fusté

Dr Marian de Juan Pardo

Dr Leandra Martín Delgado

Dr Maria Luisa Martín Ferreres

Dr Cristina Monforte Royo

Dr Maria Creta Llistosella Piñero

Dr Laia Wennberg Capellades

Project manager

 

Sara Rios